Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubisz napoje roślinne? To przepis idealny dla ciebie .
Czajnik lub garnek, dwie duże miski, gaza i sito
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 117
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 76
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 117
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 76
Składniki
Wiórki kokosowe przesypać do miski, zalać wrzątkiem i odstawić na noc Następnego dnia przelej przez sitko wyłożone gazą zawartość miski Odcisnąć powstałą wodę kokosową Wiórki, które zostały można śmiało wykorzystać do deserów, owsianek, jaglanek. Zapraszam po więcej inspiracji Smacznego 🫶