Wiosenne smoothie

Wiosenne smoothie
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
Pożywna moc witamin na drugie śniadanie.

Składniki

  • Szpinak świeży - 75 g
  • Truskawki świeże - 15 dag
  • Banan - 1 szt.
  • Miód - 2 łyżeczki
  • Jogurt naturalny - 200 ml
  • Płatki kukurydziane - 3 łyżki

Przygotowanie

  1. Szpinak umyć , umieścić w naczyniu. Truskawki umyć , usunąć szypułki , dodać. Banan obrać , dodać. Dodać miód, jogurt, płatki, zblendować. Podzielić na porcje.

Składniki
  • Szpinak świeży - 75 g
  • Truskawki świeże - 15 dag
  • Banan - 1 szt.
  • Miód - 2 łyżeczki
  • Jogurt naturalny - 200 ml
  • Płatki kukurydziane - 3 łyżki
Składniki