Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W upały piję dużo wody, w tym roku wzbogaciłam ją syropem z mięty.Świetnie smakuje na zimno i ciepło.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 75
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 75
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Składniki
Wodę,cukier i kwasek wkładam do garnka i gotuję.Gdy cukier się rozpuści dodaję mięte i gotuję jeszcze ok.10 min.Odstawiam do przestudzenia i przecedzam w słoiki.Taki syrop mieszam z wodą i w upalne dni wkładam do lodówki.Świetnie smakuje na zimno.