Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały na przeziębienia, wzmacnia układ odpornościowy. Jest to wersja z mniejszą ilością cukru.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 272
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 272
Składniki
Kwiaty odetnij nożyczkami od łodyżek, które są gorzkawe . Następnie zalej je wrzątkiem i odstaw w chłodne miejsce na noc lub co najmniej 12 godzin . Następnie przecedź, dodaj cukier, sok z cytryny, wymieszaj i podgrzej do rozpuszczenia cukru, nie gotuj. Taki mocno gorący syrop przelej do wyparzonych, szczelnie zamykanych słoiczków . Zakręć, słoiczki postaw do góry dnem i odwróć dopiero gdy zupełnie ostygną.