Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka prostych składaników gotwanych sercem i mamy super barszcz na wigilijną kolację.
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 161
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1287
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 161
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1287
Składniki
Obieramy buraki kroimy w kostkę. Obieramy czosnek.
Przygotowujemy zioła jak na zdjęciu.
Wkładamy składniki do garnka, zalewamy zimną wodą i dodajemy zioła. Gotujemy do miękkości buraków.
Jak barszcz jest już zagotowany dodajemy sól, pieprz, cukier. Mieszamy i smakujemy, by barszcz zadawalał nasze podniebienie. Smacznego