Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy zrobienie soku z buraków bez sokowirówki jest możliwe? Oczywiście, że tak.... Pyszny, zdrowy Wystarczy pić pół szklanki dziennie, aby poprawić swoje samopoczucie i zdrowie
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
Warzywa obrać, umyć, pokroić w plasterki, umieścić w słoiku. Między warzywami ułożyć obrane ząbki czosnku i przyprawy. Zalać wszystko ciepłą przegotowaną wodą, tak aby warzywa były zalane w całości.
Słoik przykryć ściereczką lub ręcznikiem papierowym, zabezpieczyć gumką recepturką. Odstawić w ciepłe miejsce na 4 – 5 dni. Codziennie przemieszać drewnianą łyżką.
Po tym czasie przecedzić przez sito, przelać do butelek, przechowywać w lodówce.