Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soki owocowe, warzywne czy owocowo-warzywne robione w domu są bogate w witaminy, przeciwutleniacze, mikroelementy i sole mineralne, a nawet zapobiegają nowotworom. Z każdej strony docierają do nas takie właśnie informacje i opinie zachwalające domowe sokowanie.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
1) Jarmuż dokładnie umyć. 2) Pomarańcze umyć i obrać. 3) Wszystkie składniki przepuścić przez sokowirówkę. 4) Gotowy sok wymieszać. 5) Podawać od razu po przygotowaniu.