Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sok z marchewki, jabłka i buraka z dodatkiem imbiru i cytryny - zastrzyk witamin na zimę
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Marchewki, jabłka, buraki i imbir umyć, pokroić na kawałki i przepuścić przez sokowirówkę albo wyciskarkę wolnoobrotową. Dodać sok z cytryny, wymieszać. Sok jest ostry dzięki imbirowi ale można jeszcze opcjonalnie dodać szczyptę pieprzy cayenne.