Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Smoothie bananowo-marchewkowy"
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23695
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20263
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23695
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20263
Składniki
Obierz banany, pokrój na mniejsze kawałki i wrzuć do naczynia blendera. Umyj marchewki, obierz, pokrój drobno i dodaj do bananów. Umyj jabłka, obierz, usuń nasiona oraz szypułki, posiekaj drobno i dodaj do reszty składników.
Odcedź rodzynki i dodaj do owoców i marchewki w blenderze razem z orzechami. Na koniec dolej sok pomarańczowy i zmiksuj całość na gładką masę. Rozlej do szklanek. Wstaw na kwadrans do lodówki. Podawaj schłodzone.
Czas przygotowania: 25 minut. Poziom: łatwy. Porcja 302 kcalŹródło: TV14