Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie ma to jak zimny shake w gorący dzień
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 146
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 146
Składniki
Truskawki myjemy, odcinamy szypułki. Przekładamy do wysokiego naczynia. Dodajemy mleko i lody.
Blendujemy na jednolitą masę. Jeśli chcecie możecie posłodzić ale według mnie nie jest to konieczne