Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnimi czasy bardzo wiele osób, które odwiedzają moje skromne progi pyta mnie o ten napój i chcą przepis na niego. Cieszy się dużym zainteresowaniem, więc jest szansa, że tutaj też Was zainteresuje. Taka woda niesie ze sobą naprawdę duuużo korzyści, o których możecie przeczytać na moim blogu. Już teraz mogę powiedzieć, ze dodaje energii, świetnie gasi pragnienie i orzeźwia.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 64
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 64
Składniki
Ogórek i cytrynę kroimy w plasterki. Wrzucamy do dzbanka. Dodajemy świeży imbir oraz miętę. Zalewamy wszystko wodą źródlaną lub mineralną. Odstawiamy na noc do lodówki. Pierwszą szklankę pijemy rano, na czczo. W ciągu dnia ja sobie po prostu dolewam do tego wody regularnie, kiedy widzę, że mi się kończy w dzbanku. I tak codziennie schodzą mi dwie butelki wody. ;)