Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Różnokolorowe koktajle"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
Koktajl zielony. Natkę umyj, odetnij łodyżki. Korzeń pietruszki i ogórka pokrój. Przygotowane włóż do blendera, dodaj sok z cytryny, całość zmiksuj. Gotowy koktajl przelej do szklanek, dekoruj plastrami ogórka.
Koktajl czerwony. Z buraków i marchewki wyciśnij sok. Do blendera włóż liście mięty, przypraw odrobiną soli i pieprzu. Dodaj zmielone liście do soku, dokładnie wymieszaj.
Koktajl pomarańczowy. Melona obierz, wyjmij pestki, marchew i jabłka obierz. Wszystkie pokrój w grubą kostkę i włóż do sokowirówki, wyciśnij sok. Przypraw go szczyptą imbiru.
CZAS: około pół godzinyŹródło: Dobry Tydzień