Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na dworze wciąż chłodno , dlatego po powrocie ze spaceru proponuję rozgrzewającą herbatkę.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 118
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 33
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 190
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 118
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 33
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 190
Składniki
Herbatę lub saszetkę umieścić w kubku do zaparzania lub czajniczku.
Zagotować wodę i 11/2 szklanki zalać przygotowaną herbatę,dodać gożdziki.
Przykryć i pozostawić do zaparzenia na 5 min.
Dodać syrop z pigwy wraz z owocami.
Dodać łyżeczkę miodu oraz konfiturę malinową ,wymieszać.
Nalać do kubka .Smacznego.