Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lato w pełni, a co za tym idzie sezon piknikowy. Znacznie lepiej jest jeść w plenerze na kocu z przyjaciółmi niż w zamkniętym mieszkaniu, prawda? Dlatego przygotowałem coś ekstra do dzielenia się. Kanapkę wypchaną smakołykami i różnymi smakami. Od tapenady, przez świeże warzywa, po kremowy serek i wędzoną szynkę. Różne tekstury w chrupiącym chlebie. Całość szczelnie zamknięta, bez przeciekania i zawijania każdej kanapki osobno. Jeden zwarty pakunek gotowy do szybkiego przekrojenia :)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 753
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1799
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 753
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1799
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
Składniki
1. Zblenduj oliwki, kapary, czosnek, sok z cytryny, pietruszkę na gładką masę.
2. Wydrąż chlebek z miąższu.
3. Pozmaruj brzegi tapenadą i serkiem.
4. Wyłóż chlebek wędliną, następnie warstą cukinii, pomidorów, mozarelli, pomidorów suszonych, cukinii, tapenady – zawiń końcówką wędliny i posmaruj serkiem aby piętka dobrze przywarła.