Piernikowa kawa

Piernikowa kawa
> 1-2 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: ilovebakepl
Wariacja na temat kawy.

Składniki

Przygotowanie

Komentarze do przepisu (2)

alagotuje 04 września 2012
Mniam mniam!wygląda to niebiańsko pysznie! tak się zastanawiam, czy udało by się uzyskac taki smak kawy w... Czytaj całość »
Mniam mniam!wygląda to niebiańsko pysznie! tak się zastanawiam, czy udało by się uzyskac taki smak kawy w zamknietej puszcze..uwielbiam mrozona kawę, zwłaszcza latem, ale moje kubki smakowe oczekuja czegoś wiecej niż tylko mdłych kaw w puszcze dostepnych na stacjach czy w supermarkecie. problem w tym, że nie zawsze mam czas na zrobienie sobie takiej codziennej przyjemności...znacie jakieś dobre kawy mrożone w puszcze?czy w ogóle warto je pić?
Kawa wygląda wspaniale ale zamiast kawy rozpuszczalnej polecałabym kawę w ziarnach lub mieloną. Jak ktoś ma... Czytaj całość »
Kawa wygląda wspaniale ale zamiast kawy rozpuszczalnej polecałabym kawę w ziarnach lub mieloną. Jak ktoś ma młynek, to polecałabym najbardziej kawę w ziarenkach :) A jak ktoś nie ma, to już kawa mieloną jest lepszą opcją niż rozpuszczalną. Zdrowszą i smaczniejszą. Ale przepis bardzo mi się podoba i na pewno wypróbuję w najbliższym czasie :)
Składniki
Składniki