Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelny , aromatyczny smak zachęcający do skosztowania. Idealna na piątkową kolację i nie tylko.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1440
Polecam.
Odsłon: 233
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 47
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 247
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1440
Polecam.
Odsłon: 233
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 47
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 247
Składniki
Makrelę obrać , włożyć do naczynia do blendowania. Oliwki , kapary, osączyć z zalewy , dodać.
Jajka ugotować na twardo , pokroić w kostkę, dodać.
Składniki zblendować , doprawić solą, pieprzem, dodać oliwę , wymieszać.
Podawać z ciemnym pieczywem lub bagietką