Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl bardzo prosty w wykonaniu. Minimum składników, minimum pracy, a smak napoju bardzo ciekawy.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 127
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 127
Składniki
Truskawki umyć, usunąć szypułki. Z arbuza usunąć pestki (robiłam to widelcem), pokroić na kawałki. Owoce włożyć do blendera, zmiksować. Napój posłodzić, jeżeli jest taka potrzeba. Przed podaniem schłodzić.
Smacznego.