Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nalewka o działaniu prozdrowotnym, dobra m.in. na żołądek, bez alkoholu.
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 884
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 314
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 296
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 884
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 314
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 296
Składniki
Młode włoskie orzechy (należy zrywać w czerwcu), tj. jeszcze zielone, posiekać drobno razem ze skórką. Zalać miodem
Wystawić w szklanym naczyniu w dobrze nasłonecznionym miejscu w mieszkaniu na okres 40 dni. Od czasu do czasu zamieszać. Po 40 dniach, odcedzić orzechy, resztę przelać i przechowywać w lodówce. Efekty działania pojawią się przy codziennym piciu niewielkiej ilości nalewki.