Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozglądam się po kuchni widzę formę do muffin, wtedy obudziła się moja fantazja. Wszystkie składniki jakie znalazłam wrzuciłam do miski, zmieszałam. Dzwonek do drzwi a ja z gorącą przekąską witam gości. Głęboki oddech uff, zdążyłam a co najważniejsze mile zaskoczyłam gości.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 185
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1069
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 65
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 185
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1069
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 65
Składniki
1. Mąkę oraz wszystkie przyprawy wsypać do miski.
2. Pieczarki, paprykę, cebulę oraz szynkę pokroić w kostkę.
3. Jajka roztrzepać z mlekiem, dodać do mąki.
4. Rozpuszczone masło, ostudzić i dodać do mąki po czym dokładnie wymieszać. 5. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. 6. Do miski dodać pozostałe składniki (ser, pieczarki, cebulę, szynkę, paprykę, ketchup i wymieszać.
7. Gotowe ciasto przekładamy do foremek
8. Pieczemy w temperaturze 180̊C przez 25 minut. 9. Smacznego.