Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Miętowa oranżada"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Miętę oraz skórkę otartą z cytryny zalej litrem wrzątku. Przykryj i podgrzewaj na małym ogniu ok. 15 minut. Napój przecedź i dopraw miodem. Dodaj sok wyciśnięty z cytryny. Mocno schłódź. Podawaj z plasterkiem cytryny i listkiem mięty.
Czas przygotowania: 15 minut 80 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień