Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobre do lodów i na spotkanie ze znajomymi
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1151
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 658
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 229
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1151
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 658
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 229
Składniki
kukułki rozgnieść i wsypać do malaksera i dodać żółtka i mleko. chwilę miksować . następnie dodać wódką i jeszcze chwilę miksować . likier przelać do butelki z szerszą szyjką. można trzymać w lodówce ale niekoniecznie.