Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latem częściej przygotowujemy napoje w domu,. Moim hitem w tym roku jest lemoniada cytrusowa o orzeźwiającym smaku :)
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 124
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 124
Składniki
Cytryny, pomarańcze wyszorować skórkę sparzyć. Wycisnąć sok z trzech cytryn i pomarańczy. Wodę połączyć z sokiem i cukrem pudrem. Sparzoną cytrynę i pomarańczę pokroić na cząstki lub plasterki. Do „słoików” lub wysokich szklanek włożyć pokrojoną cytrynę, pomarańczę wlać wodę, dodać świeże listki mięty, kostki lodu.