Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alkoholowy koktajl z jarzębiaku, wina musującego i owoców. Z pewnością przypadnie do gustu wszystkim gościom:)
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 33
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 824
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 33
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 824
Składniki
Schłodzone: Oranżada, sok winogronowy i jarzębiak wlać do misy, w której zmieści się 7 litrów płynu. Odstawić w chlodne miejsce. Obrać i pokroić jabłka i kiwi: jabłka w kostkę, kiwi w plasterki. Wrzucic do chlodzącej się misy z sokami i jarzębiakiem. Obrać pomrancze i wykroić z nich cząstki, dodać do płynu. Dodać mrożone truskawki, zamieszać, uzupełnić winem musującym i natychmiast podawać. Można dodac kilka kostek lodu.