Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najbliższe dni zapowiadają się bardzo ciepłe, a więc z pewnością przyda się coś na ochłodę, dlatego zapraszam na przepyszny kompot z rabarbaru. Na zimno smakuję najlepiej :)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 173
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 173
Składniki
Rabarbar umyć, osuszyć, obrać twarde łyki i drobno posiekać. Tak przygotowany rabarbar przełożyć do garnka, zalać wrzątkiem tak tylko aby przykryć, dodać cukier i gotować przez ok. 5 min.
Ugotowany kompot zostawić do wystudzenia, można dolać trochę zimnej wody.
Smacznego
:)