Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy napój z fermentowanej herbaty, wzmacniający odporność i usprawniający trawienie. Przepis pochodzi z 409. odcinka programu "Ewa Gotuje"
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 223
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 259
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22864
Pyszna babka dla miłośników kokosu
Odsłon: 228
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 223
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 259
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22864
Pyszna babka dla miłośników kokosu
Odsłon: 228
Składniki
Herbatę zaparzyć. Posłodzić i wystudzić. Dolać wodę (tak, by otrzymać ok. 3 ½ l napoju). Włożyć kombuchę. Przykryć wyjałowioną ściereczką, spiąć gumką i odstawić na 7-14 dni. Po tym czasie przelać do butelek.