Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i zdrowe małe co nieco.
Blender, cedzak, nożyk, łyżka stołowa, mała łyżeczka, szklanki
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Truskawki dokładnie myjemy pod bieżącą wodą , usuwamy szypułki.
Do kielicha blendera wlewamy kefir, dodajemy cukier, imbir oraz truskawki.
Truskawki możemy pokroić na mniejsze kawałki, szybciej się zmiksują .
Całość miksujemy przez chwilę . Gotowy koktajl rozlewamy do szklanek koktajlowych i podajemy od razu do picia.
Szklankę możemy udekorować truskawką .
Zamiast cukru możemy dodać miód, wtedy koktajl będzie zdrowszy.
Życzę smacznego !