Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
świetna przekąska dla całej rodziny
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 498
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 498
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 159
Składniki
Truskawki umyć, oszypułkować, osuszyć. Zalać jogurtem lub kefirem, dodać cukier w/g uznania,zmiksować na dość jednolitą masę i podawać w pucharkach.
Dekorować dżemem truskawkowym, pozostawionymi truskawkami, miętą i kulkami owocowymi.