Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i pożywny koktajl z płatkami owsianymi, zieloną herbatą, borówkami i pomarańczą.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 97
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 97
Składniki
1. Płatki owsiane zaparzyć filiżanką wrzątku. 2. Pomarańczę obrać i usunąć środek i pestki. Pokroić na kawałki. 3. Wszystkie składniki zblendować w blenderze kielichowym.