Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, pożywny i pachnący cynamonem koktajl. Polecam przepis.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 242
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 22
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13211
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 242
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 22
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13211
Składniki
Rodzynki oraz płatki owsiane zalać gorącą wodą i odstawić aby zmiękły.
Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne, pokroić na mniejsze kawałki i przełożyć do wysokiego naczynia, dodać rodzynki oraz płatki, miód. Na koniec wlać kefir i wszystko dokładnie rozdrobnić blenderem.
Koktajl przelać do szklanek i posypać cynamonem. Podawać z ciastkiem.