Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl na bazie jogurtu naturalnego , mleka i jagód. Koktajl przygotowany z zapasów zeszłorocznych.
blender , wyższe naczynie , łyżeczka, szklanki,
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 266
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 266
Składniki
Zamrożone jagody rozmrozić , zmiksować z łyżką cukru brązowego, następnie dodać jogurt naturalny, resztę cukru brązowego oraz mleko. Wszystkie składniki dokładnie zmiksować do połączenia składników. Koktajl włożyć na godzinkę do lodówki celem schłodzenia. Schłodzony koktajl przelać do szklanek i udekorować listkami świeżej mięty.