Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na sezon jagodowy powoli dobiega końca, ale jeśli zdążyliście zamrozić trochę tych owoców przygotowane szejka nie będzie stanowiło żadnego problemu nawet zimą. Robi się go w zaledwie kilka minut. Szklanka koktajlu z jagód oraz orzeźwiającego jogurtu naturalnego czy zsiadłego mleka stanowi bombę witaminową i białkową.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4807
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 942
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 230
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4807
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 942
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 230
Składniki
Umyte i osuszone owoce razem z jogurtem lub maślanką należy umieścić w malakserze, dodać miód i mleko
Blendować do połączenia się składników.
Gotowy koktajl przelewamy do szklanek.