Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Napój z hibiskusa, mocny rozgrzewa, a słaby działa odpreżająco
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 51
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 434
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 51
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 434
Składniki
Hibiskus zalewa się i parzy jak zwykłą herbatę. Po zaparzeniu ma kwaskowy smak. Mocny napar serwuje się posłodzony na ciepło i na zimno. Taki napar pobudza i dodaje energii. Lubię go pić słabszy, na zimno, bez słodzenia, wtedy działa na obniżenie ciśnienia. Smacznego!