Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dla wielu osób : Wspaniała rozgrzewająca herbatka
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 147
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 302
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 147
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 302
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Składniki
mieszam 3 herbaty koniecznie liściaste : BLACK lea Tea, Assam , Yunnan , po łyżeczce na osobę ale nie koniecznie jeżli jest dużo osób to mniej, zalewam wrzątkiem. Osobno do dzbanka ucieram na maleńkiej tarce korzeń imbiru /ilość zależy od wielkości dzbanka / , zalewam herbatą . pić oczywiście gorącą i jak kto lubi słdzoną według gustu. Pyszna ..... ja czasem dodaję cytrynę lub malinki gdy trzeba wspomóc przy zimnie lub przeziębieniu efekt. Pozdrawiam