Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8380
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 188
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 416
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8380
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 188
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 416
Składniki
Rodzynki opłucz, osącz i zalej rumem.
Goździki i cynamon zalej wrzątkiem. Chwilę całość gotuj, a następnie wyłącz i wrzątkiem wraz z przyprawami zalej herbatę. Przykryj i zaparzaj 5 minut.
Cytrynę sparz, pokrój w plastry, włóż do szklanek. Przecedź herbatę. Nalej do szklanek, posłódź i dodaj rodzynki nasiąknięte rumem.