Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 5943
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 141
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 304
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 5943
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 141
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 304
Składniki
Obierz imbir ze skórki, a następnie pokrój go na cienkie plasterki.
Ugotuj wodę. Sparz cytrynę, a następnie pokrój ją w plasterki.
Do szklanek włóż pokrojony imbir oraz plasterki cytryny.
Zaparz herbatę. Parz przez około 3 minuty.
Przygotowaną herbatą zalej następnie zawartość szklanek (imbir oraz cytrynę)
Na koniec dodaj miód do smaku i wszystko wymieszaj.