Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 07-10-2008
Wyśmienita, ekskluzywna wersja znanego napoju. Warto spróbować!
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 239
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 21
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13210
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 239
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 21
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13210
Składniki
Mleko wlać do rondelka. Połamać czekoladę, wrzucić do mleka. Podgrzewać na małym ogniu, cały czas mieszając, aż do zagotowania. Zdjąć z ognia, dolać rum. Przelać napój do szklanek. Delikatnie dolać śmietankę. Posypać wierzch gałką muszkatołową.