Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przedstawiam dziś przepis na domową wersję Baileys'a. Dla mnie jest to idealny dodatek do weekendowej kawki :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 667
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1846
Polecam.
Odsłon: 5713
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 667
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1846
Polecam.
Odsłon: 5713
Składniki
W dzbanku wymieszałam 250 ml whisky, 250 ml śmietanki 30%, 50 ml bardzo mocnej kawy, 400 g masy kajmakowej i 3 kropelki aromatu wanilinowego. Gotowe :)
Na zdjęciu w tle widać Baileys'a o smaku biszkoptów. Jeśli znajdziecie taki na półce w sklepie, koniecznie włóżcie go do koszyka :)