Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna domowa lemoniada idealna na upalne letnie dni, wspaniale gasi pragnienie i nawadnia.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 60
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1086
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 60
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1086
Składniki
Cytryny i limonkę sparz, ogórka umyj, następnie pokrój w plastry, miętę opłukaj. Wrzuć do słoja i zalej wodą.
Dodaj sól oraz dopraw do smaku cukrem lub miodem . Możesz schłodzić w lodowce lub podawać z kostkami lodu .
Do lemoniady można również dodać plastry pomarańczy i truskawki .