Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7537
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 168
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 369
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7537
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 168
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 369
Składniki
Opłucz brzoskwinie i włóż do garnka z wrzątkiem. Gotuj przez 1-2 minuty. Następnie wyjmij je z garnka i szybko schłódź w zimnej wodzie.
Obierz brzoskwinie i wyjmij pestki. Zmiksuj miąższ i wstaw do lodówki lub zamrażalnika, aby się dobrze schłodził. Oczyść maliny, rozgnieć je lub zmiksuj blenderem i wstaw do schłodzenia razem z brzoskwiniami.
Schłodzone brzoskwinie zmiksuj z połową jogurtu i mleka. Napój rozlej do szklanek. W ten sam sposób przygotuj warstwę malinową z resztą jogurtu i mleka. Napój udekoruj i natychmiast podawaj.Źródło: TV14