Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 366
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 60
Polecam.
Odsłon: 75
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 366
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 60
Polecam.
Odsłon: 75
Składniki
Wiśnie umyć, osączyć, usunąć szypułki. Pomarańczę umyć gorącą wodą, osuszyć, cienko obrać.Imbir obrać zetrzeć. Cynamon połamać na cztery kawałki. Powyższe cztery składniki umieścić w wekach.
Roztwór cukru: Do garnka wlać wodę sok z tej pomarańczy dodać cukier, zagotować krótko, ostudzić domieszać kwasek cytrynowy, wiśnie zalać roztworem zakręcić słoiki. Czas wekowania 25-30 min w 80-90*C