Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, pyszny, słodki i zarazem pikantny drink na upalne dni! :)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 490
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 70
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 147
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 490
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 70
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 147
Składniki
Do shakera dodać wódkę, syrop czekoladowy (może to być 50ml a może mniej lub więcej wg własnego uznania), dodajemy kostki lodu, mleko skondensowane z puszki ok. 60-70ml. Mieszamy
Przelewamy do wysokiej szlanki razem z kostkami lodu. Posypujemy dużą ilością chilli. Po wymieszaniu czujemy pysznie słodki i ostry smak :)
Smacznego!