Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sklepowe półki uginają się od wybornych mrożonych herbat - świetnie gaszą pragnienie nie tylko w upalne dni, sprawdzają się również w pozostałych porach roku. Jak zrobić domową Ice Tea? Nie ma nic prostszego! Zobaczcie, jak szybko i prosto przygotować domową mrożoną herbatę!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32578
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 58
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 934
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 334
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32578
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 58
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 934
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 334
Składniki
Herbatę umieścić w dzbanku i zalać wodą, zostawić na 10 minut aby dobrze się zaparzyła, następnie usunąć saszetki.
Do przestudzonej herbaty dodać sok wyciśnięty z cytryny i cukier, dokładnie wymieszać i schłodzić w lodówce.
Przed podaniem do dzbanka dodać pokrojoną w plasterki cytrynę. Podawać z lodem.