Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne bułeczki orkiszowe z mąką pszenną i orkiszową. Nadziane brzoskwiniami z puszki. Polecam przepis.
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 7
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 5
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 61
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 19
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 7
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 5
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 61
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 19
Składniki
Mąki mieszamy ze sobą, dodajemy również suche drożdże. Do wymieszanych składników dodajemy pozostałe składniki i zagniatamy ciasto do momentu aż będzie elastyczne. Odstawiamy na 1,5 godziny w ciepłe miejsce. Ciasto dzielimy na równe części. Połówki brzoskwiń dzielimy na pół. Kawałki ciasta spłaszczamy układamy kawałek brzoskwini i formujemy kuleczki. Kuleczki obtaczamy w cukrze. Na blaszkę piekarnikową wykładamy papier do pieczenia. Układamy bułeczki. Pieczemy 20-25 minut w 180 stopniach. Smacznego ;)