Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz problem? dużo gości i mało alkoholu
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Zaparzamy herbatę
Cytrusy sparzamy, kroimy na plastry. Do garnka wsypujemy cukier, wlewamy wodę. W momencie rozpuszczenia sie cukru i osiągnięciu konsystencji syropu wrzucamy owoce i chwilę gotujemy.
Syrop łączymy z herbata, wlewamy wino, wrzucamy cynamon. Studzimy i dolewamy gazowana wodę, ew kostki lodu