Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na bardzo prosty oraz szybki w przygotowaniu zdrowy i orzeźwiający koktajl - doskonały na drugie śniadanie, a także po treningu :)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 501
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 501
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 161
Składniki
Miąższ arbuzowy kroimy w kostkę usuwając przy tym wszystkie pestki. Banana kroimy w plasterki. Pokrojone owoce przekładamy do miksera, dodajemy kefir i miksujemy do momentu uzyskania jednolitej konsystencji.
Tak przygotowany koktajl chłodzimy w lodówce, a następnie możemy poczuć pełną moc orzeźwienia napoju. Życzę smacznego! :)