Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zbliżają się święta więc taki likier jajeczny będzie jak znalazl (pod warunkiem że sie utrzyma hi hi)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 749
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 266
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 749
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
Mleko zagotować i przestudzić,żótka utrzeć na puszystą masę razem z cukrami ,do utartych żółtek wlewać letnie mleko cały czas ucierając(ucierać jeszcze 5 minut aż cukier sie całkiem rozpuści) na końcu wlać spirytus i ucierć jeszcze pare minut,zlać do butelek i wstawić do lodówki na kilka dni aby sie przegryzło.Życzę miłego delektowania się adwokacikiem.