Ziołowo-czosnkowe grzanki z bułki

Ziołowo-czosnkowe grzanki z bułki
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Majala
Grzanki uzupełniające zupy kremy oraz sałatki.

Składniki

Przygotowanie

  1. Bułki pokroić w kostkę , wyłożyć na blaszkę do pieczenia.
    Polać olejem lub oliwą.
    Posypać wg uznania solą i posiekanymi ziołami. Mogą tez być suszone lub mrożone.
    Wymieszać i wstawić do piekarnika 100 stopni.
    Piec około 20 minut mieszając.

  2. Grzanki wyjąc z piekarnika i wyłożyć do miseczki.
    Można dodać od razu do zupy lub jak ktoś woli ( czyli ...ja) na oddzielny talerzyk.

    Smacznego!!!

Komentarze do przepisu (2)

ErJot 01 lipca 2018
Ja robię takie grzanki do zup,sałatek a moi domownicy jedzą je jako przekąskę zamiast chipsów:)
Majala 01 lipca 2018
U mnie też.
Składniki
Składniki