Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli brakuje Wam pomysłu na niedzielny obiad, którym zachwycicie niejedno podniebienie i wszyscy dookoła okrzykną Was mistrzami kuchni :-) podaję przepis na moją ulubioną pastę, która znakomicie nadaje się do ożywienia zwykłego sosu pomidorowego lub natarcia przeznaczonego do grillowania mięsa, warzyw lub ryb, jak też do wybornego Schabu duszonego w mleku aromatyzowanym rozmarynem :)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 25
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1262
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 25
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1262
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Składniki
1. Wszystkie składniki przełóż do malaksera i zmiksuj na pastę. 2. Zamkniętą w szczelnym pojemniczku pastę możesz przechowywać w lodówce przez kilka dni.