Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam jarmuż a w takiej formie podkreśla smak ziemniaków. Przepis ze Szkocji.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1971
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1971
Składniki
Ziemniaki gotuje się zwyczajnie, na dwie minuty przed końcem dodaje się obrany z ogonków posiekany jarmuż. Po odcedzeniu całości dodaje się sól, pieprz, gałkę, masło i śmietanę i gniecie na pure. Są przepyszne!
Smacznego :)