Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantne ziemniaki mogą ciekawym wzbogaceniem naszych codziennych posiłków. Można serwować je na ciepło lub zimno, z potrawami mięsnymi i jarzynami.
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 58
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 18
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 298
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 58
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 18
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 298
Składniki
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i odstawić do ostygnięcia. Cebulę posiekać i podsmażyć na oleju. Dodać wystudzone i pokrojone ziemniaki. Całość wymieszać z przyprawami i drobno posiekanym czosnkiem. Podsmażyć chwilę na patelni, ciągle mieszając.
Naczynie żaroodporne wysmarować olejem i przełożyć ziemniaki. Zapiekać w piekarniku w 180stopniach około 20minut